2014 BABALAR GÜNÜ

Ve 2014 Babalar günü de geldi.

Her yıl olduğu gibi bu Babalar gününde de babamıza alacağımız hediyeye karar veremiyoruz. Besen Gümüş bu güne özel tasarladığı birbirinden zarif erkek yüzükleri ile bir kez daha alternatif olarak karşımıza çıkıyor. Özel tasarımlı yada özel yapım, taşlı yada taşsız erkek yüzük çeşitleri ile babamıza yapacağımız sürprizler için çeşitlilik sunuyor bizlere.

Hangi baba ametist taşlı özel yapım bir yüzüğe mutlu olmaz ki. Hele bu kendi canından bir parça ise. Babalarımız en güzel hediyeyi hak ederler. Düşündünüz mü hiç? Annemiz gün içinde yaşadığı bir çok sıkıntıyı eşiyle paylaşır. Çocuklar ise günün özetini annesine yada babasına yapar. Ancak babalar yaşadıkları sıkıntıları evlerinde paylaşmazlar. Çünkü her baba çocuklarının ve eşlerinin kendi sıkıntılarıyla yoğurulmasını istemezler.

Böyle özel günlerde babalarımızı mutlu etmenin en kolay yoludur küçük bir hediye. Baba için hediyenin özel yanı evladından olmasıdır. Bu bağlamda hep yanında, hep gözünün önünde olacak bir erkek yüzük hediye etmek daha anlamlı olmaz mı?




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Aventurin Taşlı Erkek Yüzük

Malakit Taşlı El Yapımı Erkek Gümüş Yüzük